Jemas Life

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Par prijemnych slow pre ludi ktorych mame radi

Neucte sa stale len wrawiet lubim ta, milujem ta, osobam s ktorymi mate wztah. Powedzte mam ta rad kamaratowi, kamaratke, rodine, psikowi. Wrawte co citite.
Urcite poznate ten pocit ak spoznate cloveka, ktory je ako vy a zarowen je uplne odlisny. Takito ludia maju v nasich srdciah asi najvacsie miestecko. Neustale sa s nim mate o com zhovarat, smejete sa s nim, niekedy aj smutite, navzajom si pomahate a prezivate spolu aj to co mozno nezazijete ani so svojim priatelom ci priatelkou. Je dobre mat takichto ludi po boku. Viete ze sa mozete o niekoho opriet, ked uz vam nik neponuka rameno na plakanie. A zrazu pride ON! Clowek, pri ktorom vam podskoci srdiecko. A pre mna takouto osobkou si ty, ERIK. Dufam ze to takto bude stale.  Malo ludi si najde spravne miesto w mojom srdci a ty si si ho nasiel. A budes tam nawzdy. Si perfektny clowek, je s tebou zabawa a nikdy si ma nesklamal. Dakujem ti a wazim si taku osobku ako si ty. Naucila som sa jednej weci. Wrawiet ludom co k nim citite, aby raz nebolo neskoro. Je uz jedno ci je to mamka, otecko, brat, sestra, babka, dedko, kamarat, was ziwotny partner alebo hoc len clowek s ktorym sa hnewate. Skuste to niekedy urobit a swet bude krajsi. A nie len swet ale aj wase srdce:)

My mind:) | stály odkaz

Komentáre

  1. !E!
    moc.si ma potesila kotatko:-*:-*:-* dufam..ze stretnes..este vela ludi ktory ta pochopia .podobnym sposobom.ako ja..aj ..ked az taky rovnaky.byt.nemusia;) som rad origos;)
    publikované: 29.12.2007 02:09:31 | autor: E (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014