Jemas Life

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rozhodnutie

Iba ten, kto naozaj ľúbi, nevie, kedy ho ten druhý prestal milovať.
Nebolo to lubenie. Krocik pred tym aby som lubila, sa sa zlakla, stiahla a utiekla. Strach ma premohol, bojim sa. Nie tak toho ze ta mozno potom stratim ale toho ze koli laske budem trpiet. Co uz nechcem. Stalo sa tak raz a povedala som dost!!! Takyto krok urobim, len s osobou ktora ma bude drzat za ruku a prevedie ma cez minove pole strachu. Mozno si TY ten pravy, to vask vravim vzdy a stale sa pred koncom spojenie ukonci. Nechcem to tak ze ty a ja sme spolu, no ja som sama a ty tiez. Musime byt dvaja v jednom srdci. A to ja potrebujem na to aby som dokazala prejst cez to pole, lebo ak ja nevladzem, ty musis prist a prebudit k zivotu. Nestacia sladke slova ako medik. Ten sa da kupit kdekolvek. Nestacia dari venovane z lasky. Tie su vyrobene od strojov ktore nemaju city. Nestacia vonave ruzicky a kvetinky, ktore po case aj tak vädnu. Treba rozbuchat srdecko toho druheho, navzajom. Ked pri pohlade na seba nedokazu udrzat v ociach slzicky stastia a nedokazu sa rozlucit bez bozku, ktory ich bude drzat nad zemou az do dalsieho bozku. Idealna laska neexistuje. Kazdy ju preziva tak ako si to urobi. A idealne to nie je nikdy, no ak zle veci previsia to dobre tak sa mozu rozlucit. Preto sa bojim ze ak po kratkej dobre nebudem mat dovod na umsev na tvari, ze ta budem musiet opustit a tak stratit mozno lasku svojho zivota. Som dost komplikovana a uzavreta. Preto ta prosim, ak to dokazes a ak to naozaj chces tak nemysli len srdcom ale aj rozumom. DAKUJEM




                                                                                                                                                             . . . for Igorko:) . . .

My mind:) | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm...
    Ci ty by si lubit snad naozaj chcela? Ci potom tak tuzis, ci chces svoje srdce suzit? Nestaci Ti milovanie bez srdca, bez lasky..aj pri nom citis, lez len telesne..to je pre uz teba desne? ;)
    publikované: 26.04.2008 22:44:36 | autor: Milenec (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014